Оздоблення рейкою і брусом 33 ідеї

Оздоблення рейкою і брусом — які ідеї?

Оздоблення рейкою і зонування простору за допомогою дерев’яних рейок та бруса — сучасний тренд в дизайні інтер’єрів.

Оздоблення рейкою і брусом — сучасний тренд и 33 ідеї

Дерев’яні рейки в інтер’єрі заслужено користуються популярністю. Професійні дизайнери інтер’єрів люблять використовувати декоративні рейки в зонуванні приміщень. Рейки з дерева широко використовуються у внутрішній обробці приміщень. Запах дерева, природне відчуття матеріалу, модно, стильно і практично. Крім дерева вихідним матеріалом для рейок може служити МДФ і алюміній. Декор використовується практично скрізь: квартири, будинки, офіси, салони, ресторани, готелі, лазні, сауни, рейкові фасади, прибудинкова територія і інші громадські заклади. Може застосовуватися в таких стилях дизайну як мінімалізм, лофт або скандинавський.

Надихнути ідеями оздоблення стін і стелі рейкою і брусом

Зараз особливою популярністю користуються декоративні елементи на стелю або стіни, одним з таких варіантів є рейки. Їх ще називають баффелі — стельові та стінові ламелі. Тому що рейки і стелажі — ідеальна комбінація. Перегородкою з бруса можна повноцінно розділити приміщення на зони. За допомогою дерев’яних рейок можна легко створити оригінальну акцентну стіну в інтер’єрі. Аналогічним чином можна оформити і стелю.

Дерев’яні ламелі використовуються практично скрізь: у вітальні, передпокої, на кухні, спальні і в санвузлі. На стіні і стелі. Застосування рейки і бруса в міжкімнатних перегородках — відмінне інтер’єрне рішення. Дуже красиво поєднання дерева і зелені. З рейки і бруса виходить класна меблі. Шикарно виглядає оздоблення фасаду рейкою. З бруса виходять чудові декоративні елементи для саду. Переконайтеся самі!

Раніше найчастіше їх моно було бачити в кафе або ресторанах, в офісних приміщеннях, але зараз все більшої популярності цей вид декору набирає в будинках і квартирах. І це не дивно, виглядають вони стильно, вписуються в будь-який інтер’єр, не з’їдають простору, а навпаки, відмінно його поділяють. Виконано рейки з екологічних матеріалів, можуть бути будь-якого кольору за бажанням. Здорово, правда?

Удалить декоративне оздоблення
дерев’яні декоративні рейки

На одному з наших об’єктів, ми працювали з таким видом обробки і вийшло відмінно! Сірий колір дуже добре поєднується з дерев’яними елементами. У нас вийшла затишна зона для роботи або відпочинку. Квартира ще тільки починає обживатися замовниками, а й на етапі здачі декор виглядає дуже привабливо.

Дізнатися вартість і замовити послуги обробки рейкою і брусом є по посиланню. Надішліть своє креслення і ми порахуємо, скільки коштує обробка.

Сохраните себе:
Follow by Email
YouTube
Pinterest
Facebook
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn

Оздоблення рейкою і брусом — які ідеї?: 3 комментария

Обсуждение закрыто.